Powered By Blogger

середа, 8 квітня 2015 р.

"Існують у світі кожної людини речі, що є сенсом її буття, справою життя, тим стрижнем, без якого людина б вешталась по світу, шукаючи своє призначення". © Євгенія Сенік
   Чомусь саме ця фраза забриніла в голові після зустрічі з Зоряною.
Зоряна Биндас - головний редактор тернопільської радіостанції "Ух-радіо" та один із фундаторів інтернет-газети "ДОБА". Для годиться, зараз треба було б навести факти з біографії чи щось таке, але не буду. Можете загуглити у вільний час. Насправді, хочу показати на прикладі цієї, доволі симпатичної тернополянки, чого може досягнути людина, маючи бажання.
space.elite-school.com.ua
 Якщо мені не зраджує пам'ять, в Зоряни швидше технічна освіта, ніж гуманітарна. За дипломом вона інженер. І, знаєте, видно, що в цієї людини присутнє математичне мислення, яке не "перебили" й роки роботи в гуманітарній сфері.
  

   Коли я запитав у неї щось, накшталт: "Чи бачите(уявляєте) себе в якомусь іншому місці, на іншій роботі?" Відповідь отримав майже миттєво: "Я вже не розділяю "радіо" і "не радіо". Здавалося б, саме цього треба прагнути у сфері своєї діяльності. Вбивайте в собі бажання до прокрастинації в будь-яких її проявах. Тільки тоді щось почне виходити.
   Впродовж розмови, складалось враження, що те, чим займається Зоряна в житті, більше схоже на хобі, ніж на роботу.
До того ж, коли в тебе є таке дітище, як інтернет-газета, яку читають, думаю, приводів гордитись безліч.
  Між іншим, до списку досягнень чи-то експериментів тернополянки можна віднести ще й такий: "Життя на мінімальну зарплату". Маю надію, що хтось з вельмишановних високопосадовців зверне увагу на нього. Чи, бодай, око запече від прочитаного у її блозі.

  Якщо вас щось не влаштовує в житті, то підніміть свою дупу з дивана, налаштуйтесь на хвилю 101.1 фм. і починайте нарешті щось робити! Живіть цікавішим життям!

Немає коментарів:

Дописати коментар