Powered By Blogger

четвер, 1 грудня 2016 р.

Dolce vita

Чого хоче жінка, коли їй виповнюється двадцять один? Найперше — бути бажаною. Напевно так. Про кохання мова поки не йде. У цьому віці на нього проявляється алергія, виникає атеїзм почуттів, адже у цей момент дівчина вважає себе найбільш впевненою у собі. Особливо тоді, коли може легально купити алкоголь для посилення раптового пориву сміливості. Її повинен хотіти кожен. Хотіти всюди й у всіх сенсах та позах цього слова. Навіть розумово. Хоча якраз це не НАДпотрібно зараз.
Жінка хоче не товстіти. Це бажання теж особливо проявляється у віці повного повноліття, бо кожен егоїстичний самець орієнтується на таку-сяку Красу в особі жіночої статі. Відтак, опісля узаконення стосунків, на зовнішній вигляд можна буде «забити». Десь у двадцять шість (коли відростуть власні брови), походи у ресторан, імовірно, стануть символічними, а літні джинси виглядатимуть  завузькими та чекатимуть наступного сезону. Найважливіше те, що думки про майбутнє одруження, фату, фігуру, брови та інше “причандалля” приходять саме біля холодильника, після чергової смачної котлети. Коли далеко за північ. Кожного дня. Ну, мінімум, на вихідних.
У свої двадцять один, жінка буває схожою на чоловіка. Хоче стрімкої кар’єри, незалежності та неймовірного статку. Навіть якщо це і залишиться на словесному етапі, то відсоток взаємоподібності тільки зросте. Тому, як наслідок, хтось у майбутньому стане “гітлером у спідниці”(найчастіше офісним). Інший — звичайним домогосподарчим тріплом, у проблемах якого винне завжди оточення. Не дивуйтесь, у чоловіків усе те саме. Тільки у різних інтерпретаціях.

Чого ж дійсно хоче жінка, коли їй виповнюється двадцять один? Вона й сама не знає чого. Просто хоче. Хоче.

Немає коментарів:

Дописати коментар